Тренінг Self-менеджмент : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 н. р. ОПП Психологія тренінгової роботи, рівень вищої освіти: другий (магістерський) - Лисак, Ганна Григорівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2026)
Мета тренінгу «Селф-менеджмент» полягає у підвищенні особистої та професійної ефективності учасників через опанування методами раціонального використання часу, енергії та ресурсів. Предметом тренінгу «Селф-менеджмент» є методи та інструменти ефективної організації власної діяльності, управління особистісним розвитком, часом, стресами та ресурсами для досягнення поставлених цілей.
Keywords: особистісний розвиток; селф-менеджмент; тайм-менеджмент; стрес; стрес-менеджмент; лідерство