Особливості закордонного досвіду підготовки фітнес-тренерів у вищих навчальних закладах - Прима, А. В.; Путров, С. Ю. (Бердянський державний педагогічний університет, 2017)
Мета статті полягає в характеристиці особливостей закордонного досвіду підготовки фітнес-тренерів у вищих навчальних закладах. У статті розкритий зміст професійної підготовки фітнес-тренерів у закордонних вищих навчальних закладах. Розвиток системи вищої освіти є об’єктивним процесом, що відображає зміни соціальних, економічних, культурних і політичних пріоритетів суспільства. Їх трансформація в сучасному суспільстві обумовлює модернізацію професійної підготовки майбутніх фахівців у вищих навчальних закладах. У статті доведено актуальність і доцільність обраної проблеми дослідження.
Keywords: особливості; закордонний досвід; підготовка; фітнес-тренер; вищий навчальний заклад