Підручник з іноземної мови як засіб навчання і виховання естетичної культури майбутніх хореографів - Петько, Л. В. (Бердянський державний педагогічний університет, 2017)
Автором презентовано навчальний посібник з англійської мови для студентів-хореографів. Акцентується увага на розвиток естетичної культури студентів у процесі музичного та професійного виховання шляхом формування професійно орієнтованого іншомовного навчального середовища в умовах університету на підвалинах кращих зразків світового мистецького надбання.
Keywords: Хореографія; мистецтво; естетична культура; студенти; іноземна мова; професійно орієнтоване іншомовне навчальне середовище; університет