Громадські об'єднання та рухи : силабус - Петровська, Катерина Володимирівна (БДПУ, 2023)
Силабус "Громадські об'єднання та рухи" для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньої програми "Соціальна робота та практична психологія".
Public associations and movements: syllabus
Syllabus "Public associations and movements" for applicants of the first (bachelor) level of higher education specialty 231 Social work of the educational program "Social work and practical psychology."
Keywords: громадянське суспільство; громадські рухи; об’єднання громадян; громадські організації; civil society; social movements; associations of citizens; public organizations