Мотивація як фактор успіху молодих учених у науковій діяльності - Нестеренко, Марина Миколаївна; Петрик, Крістіна Юріївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
У роботі досліджено стан умотивованості молодих учених Бердянського державного педагогічного університету до активної наукової діяльності та запропоновано шляхи її підвищення
Keywords: Мотивація; молоді вчені; наукова діяльність