Наступність у формуванні уявлень про об’єкти довкілля у старших дошкільників та першокласників - Зайцева, Лариса Іванівна (МДУ, 2020)
З’ясовано суть, особливості та умови забезпечення наступності в організації навчальної діяльності дошкільників і першокласників
Keywords: наступність; об’єкти довкілля; старші дошкільники; першокласники