Соціально-педагогічні умови організації волонтерської діяльності в закладах загальної середньої освіти - Савченко, Тетяна (БДПУ, 2020)
У кваліфікаційній роботі проаналізовано сутність волонтерської діяльності як соціально-педагогічної проблеми. Визначено основні види і напрямки волонтерської діяльності в соціально-педагогічній роботі закладу загальної середньої освіти. Досліджено технологічний аспект та соціально-педагогічні умови організації волонтерської діяльності закладу загальної середньої освіти. Розроблено та експериментально перевірити програму експериментальної роботи з організації волонтерської діяльності учнів ЗЗСО. Розроблено рекомендації щодо організації волонтерської діяльності учнів в умовах закладу загальної середньої освіти.
Keywords: Волонтерська діяльність; заклад загальної середньої освіти; умови організації волонтерської діяльності