Трендспоттінг в соціальній роботі : силабус на 2023–2024 навчальний рік - Попова, Анастасія Сергіївна (БДПУ, 2023)
Силабус освітнього компонента" Трендспоттінг в соціальній роботі" за освітньою програмою «Соціальна педагогіка» на 2023-2024 н. р. Метою курсу є надання майбутнім фахівцям із соціальної роботи теоретичних знань та формування практичних навичок у пошуку трендів в сфері соціальної роботи задля успішного професійного майбутнього. Предмет курсу: сучасні тренди та тенденції у сфері професійної діяльності та розвитку фахівця із соціальної роботи.
Trendspotting in social work : syllabus for 2023–2024 academic year
Syllabus of the educational component "Trendspotting in Social Work" under the educational program "Social Pedagogy" for 2023-2024. The aim of the course is to provide future social work professionals with theoretical knowledge and develop practical skills in finding trends in social work for a successful professional future. Subject of the course: modern trends and trends in the field of professional activity and development of a specialist in social work.
Keywords: тренд; трендханттінг; трендвотчінг; самменджмент; форсайт; фріланс; професійний розвиток; нетворкінг; trend; trendhunting; summendzhment; foresight; freelance; professional development; networking