Виховання екологічної культури у дітей середнього дошкільного віку мультимедійними засобами (авторська мультимедійна казка) - Старцева, Аліна Олександрівна (БДПУ, 2012)
Представлено роль авторської мультимедійної казки як засобу виховання екологічної культури та свідомості дітей середнього дошкільного віку. доведено, що використання мультимедійних засобів зроблять процес формування екологічної культури дітей середнього дошкільного віку набагато ефективніше.
Education of environmental culture in children of middle school age through multimedia means (author's multimedia fairy tale)