Використання цифрових технологій при вивченні теми “Постійний електричний струм” у старшій профільній школі - Бондаренко, Владислав (БДПУ, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена теоретичному обґрунтованню і розробці методичних шляхів формування предметної компетентності учнів з електродинаміки засобами цифрових технологій, що сприяє підвищенню пізнавального інтересу, якості освітніх результатів та всебічному розвитку особистості школярів. Автором розроблено навчально-методичні матеріали з формування предметної компетентності учнів з електродинаміки засобами цифрових технологій, а також моніторингу рівня її сформованості.
Keywords: старша профільна школа; шкільний курс фізики; цифрові технології; предметна компетентність; електродинаміка; закони електричного струму