Слово про вченого: Колпакчи Олена Сергіївна (до 50-річчя з дня народження) - (:unkn) unknown (БДПУ, 2015)
У брошурі подано нариси життя і діяльності cтаршого викладача кафедри психології Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету Колпакчи Олени Сергіївни.
Keywords: слово про вченого; видання до ювілею; біографія; ІППОМ