Управління фінансовою санацією : силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» на 2025-2026 н. р. (магістратура, 1 курс) - Костенко, Ганна Петрівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Метою курсу є формування системи знань з управління процесами підготовки та здійснення фінансового оздоровлення неплатоспроможних підприємств, сформування системи теоретичних знань та практичних навичок управління санацією, реструктуризацією підприємств та застосування у разі необхідності процедури ліквідації. Предметом курсу є методологічні положення, теоретико-методологічні засади та інструментарій здійснення управління фінансовою санацією підприємства.
Keywords: фінансова санація; санаційний контролінг; санаційний аудит; санація балансу; власний капітал