Особливості розвитку емоційного інтелекту здобучів початкової освіти засобами читання - Чемоніна, Лада В’ячеславівна (Запоріжжя : Вид- во Хортицької національної академії, 2024)
У поданих матеріалах відзначено провідну роль розуміння власних емоцій у становленні особистості сучасного учня початкової школи. Авторкою проаналізовано друковану продукцію серії «Розвиваємо емоційний інтелект дитини» та визначено її позитивний вплив на розвиток емоційного інтелекту здобувачів початкової освіти.
Keywords: емоції; емоційний інтелект; здобувачі початкової освіти; читання