Програма навчальної практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань A Освіта, спеціальності A4 Середня освіта (за предметними спеціальностями), предметної спеціальності A4.13 Середня освіта (Мистецтво. Музичне мистецтво) - Щербакова, Надія Миколаївна; Коваль, Карина Валентинівна (БДПУ, 2025)
Мета – ознайомити здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі специфікою майбутньої професії та особливостями музично-естетичного виховання учнів; надати можливість майбутнім учителям музичного мистецтва провести спостереження за освітнім процесом, здійснити аналіз діяльності вчителів музики.