Слово про вченого: Школа Валентина Миколаївна (до 50-річчя з дня народження) - (:unkn) unknown (БДПУ, 2013)
У брошурі подано нариси життя і діяльності кандидата філологічних наук, доцента кафедри української літератури та компаративістики Інституту філології та соціальних комунікацій Бердянського державного педагогічного університету Школи Валентини Миколаївни.
Keywords: слово про вченого; видання до ювілею; біографія; ІФСК