Фізичне виховання : силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою "051 Економіка","072 Фінанси,банківська справа,страхування та фондовий ринок","014 Середня освіта (Історія)","032 Історія та археологія","073 Менеджмент","081 Право" на 2023-2024 н.р.(I рівень здобувачів освіти) - Некрасов, Григорій Григорович (БДПУ, 2023)
Підготовка майбутніх фахівців до високопродуктивної праці, виховання у студентів потреби в систематичних заняттях фізичними вправами для підтримки свого належного фізичного та психічного стану в залежності від психофізичних навантажень та з урахуванням особливостей їх майбутньої професійної діяльності, зміцнення здоров’я, а також отримання умінь і навичок для застосування різноманітних методів та засобів фізичної культури в майбутній професійній діяльності та формування в різних верств населення престижності здоров’я та здорового способу життя.