Подолання психологічного стресу у дітей та підлітків - Сердюк, Наталія Іванівна (Morrisville, Lulu Press, 2018)
В матеріалі висвітлено показники, що вказують на наявність стресу у особистості, інструменти його діагностики та етапи подолання психологічного стресу.
Keywords: стрес; діти; підлітки