Авторський подкаст «Життя з викликами»: особливості розробки концепції - Закірова, Уляна; Мельнікова, Юлія Олександрівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
У публікації розглядаються особливості розробки концепції авторського подкасту «Життя з викликами», спрямованого на висвітлення життя людей з інвалідністю, які змушені були переїхати з України до інших країн після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.
Keywords: подкаст; медіа; бар'єри; мігранти