Стандартизація, управління якістю та сертифікація : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік - Перегудова, Валентина Іванівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
Мета та предмет курсу: практичне оволодіння здобувачами вищої освіти теоретичними основами метрології, стандартизації, управління якістю, сертифікації й практичними прийомами та методами оцінки і забезпечення якості промислової продукції.