Виробнича практика : силабус навчальної дисципліни підготовки магістрів спеціальності А4 Середня освіта (Мистецтво. Музичне мистецтво) на 2025–2026 н. р. - Григор'єва, Вікторія Вікторівна; Бузова, Олена Дмитрівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Силабус навчальної дисципліни "Виробнича практика" включає наступні розділи: обсяг курсу на 2025-2026 н.р., ключові слова, мета курсу, завдання, зміст курсу, методи навчання, система оцінювання та вимоги, рекомендована література.
Keywords: Виробнича практика; магістр; індивідуальні заняття; постановка голосу; хорове диригування; основний музичний інструмент