Соціально-освітні домінанти професійної підготовки фахівців соціальної сфери та інклюзивної освіти - Дубосару, Віолета; Коляда, Наталія; Галацан, Галина; Дяченко, Марина; Бутузова, Лариса; Журбей, Наталія; Котлова, Людмила; Загурська, Людмила; Загурська, Інна; Іншакова, Інна; Комарніцька, Людмила; Кондратюк, Жанна; et al. (БДПУ, 2024)
До збірника увійшли матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Соціально-освітні домінанти професійної підготовки фахівців соціальної сфери та інклюзивної освіти», які виявляють та обґрунтовують тенденції підвищення ефективності підготовки фахівців соціальної сфери та інклюзивної освіти. Матеріали збірника будуть корисними для дослідників, науковців, аспірантів, пошукачів, викладачів, здобувачів.
The collection consists of materials of Ukrainian scientific-practical Internet-conference «Social-educational dominants of specialist’s professional preparation of social sphere and inclusive education» which defining and explaining trends of increasing of effective specialist’s professional preparation of social sphere and inclusive education. The materials of the collection will be useful for researchers, scientists, graduate students, prospectors, lecturers, students.