Підготовка до ЄВІ : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік ОПП «Середня освіта (англійська мова та література)» - Мороз, Андрій Анатолійович (БДПУ, 2025)
Мета та завдання курсу: Метою викладання навчальної дисципліни «Підготовка до ЄВІ» є комплексна підготовка студентів до єдиного вступного іспиту з іноземної мови, формування системних знань з граматичної будови англійської мови, розвиток навичок читання, письма й говоріння, необхідних для успішного складання тесту, а також формування стратегії виконання завдань різних типів. Основними завданнями вивчення дисципліни «Підготовка до ЄВІ» є: формування навичок визначати і розуміти граматичні форми та конструкції під час читання тестових матеріалів; розвиток умінь застосовувати граматичні форми й конструкції у письмових відповідях та усному мовленні; відпрацювання стратегій виконання тестових завдань (лексико-граматичний тест, читання, письмо); забезпечення належного рівня знань граматики, лексики та комунікативних умінь для успішного складання ЄВІ.
Keywords: англійська мова; граматика англійської мови; читання; письмо; говоріння; ЄВІ; підготовка до вступних іспитів