Слово про вченого: Улюкаєва Ірина Гереєвна - (:unkn) unknown (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
У брошурі подано нариси життя й діяльності кандедата педагогічних наук, доцента, завідувача кафедри дошкільної освіти Бердянського державного педагогічного університету Улюкавої Ірини Гереєвни.
Keywords: Слово про вченого; БДПУ; видання до ювілею; Улюкаєва Ірина Гереєвна