Корпоративна соціальна відповідальність : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік для здобувачів освіти ОП Фінанси, банківська справа та страхування072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (магістратура) - Сидорченко, Тетяна Федорівна (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Метою навчальної дисципліни є вивчення закономірностей взаємодії бізнесу і суспільства, системи показників для аналізу стану та оцінки результативності соціальної відповідальності суб'єктів бізнесу. Предметом навчальної дисципліни є теоретико-методологічні, організаційно-економічні та практичні аспекти формування і розвитку корпоративної соціальної відповідальності