Особливості психокорекції й психотерапії дітей і підлітків : силабус освітнього компоненту для ОПП "Початкова освіта" - Кочерга, Євгенія Володимирівна (БДПУ, 2025)
Мета курсу: є забезпечення здобувачів необхідними знаннями загально-теоретичних основ і організаційно-методичних засад психокорекції й психотерапії дітей та підлітків; формування умінь і навичок застосовувати на практиці психокореційний та психотерапевтичний інструментарій, який ґрунтується на теоретико-методологічних принципах психокорекції й психотерапії дітей та підлітків; розвиток професійної культури та етики надання психокорекційної та психотерапевтичної допомоги дітям та підліткам. Предмет вивчення: загально-теоретичні основи, організаційно-методичні засади, принципи та інструментарій психокорекції й психотерапії дітей та підлітків.
Keywords: психологічна допомога; психокорекція; психотерапія; групова та індивідуальна психокорекція й психотерапія; методики та техніки психокорекції й психотерапії