Управління змінами в закладі дошкільної освіти - (:unkn) unknown (Національний університет «Одеська політехніка», 2025)
Розглянуто управління змінами в закладі дошкільної освіти як ключовий механізм його адаптації та розвитку в умовах суспільних трансформацій. Наголошено на ролі керівника як агента змін, важливості системного підходу, залучення колективу та професійного розвитку педагогів. Підкреслено, що ефективне управління змінами сприяє підвищенню якості освітнього процесу й формуванню стійкої культури розвитку закладу.
Keywords: управління змінами; заклад дошкільної освіти; освітній менеджмент; лідерство; інноваційний розвиток