Інформаційно-комунікаційні технології у навчанні англійської мови та зарубіжної літератури : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік - Салюк, Богдана Анатоліївна (БДПУ, 2025)
Метою викладання ОК «Інформаційно-комунікаційні технології у навчанні англійської мови та зарубіжної літератури» є формування у здобувачів вищої освіти систематизованих знань про використання інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) у навчанні англійської мови та зарубіжної літератури, сформувати цифрову та методичну компетентність майбутніх фахівців, розвинути здатність до безпечної, етично вмотивованої та ефективної роботи в цифровому освітньому середовищі. Предметом курсу є цифрові інструменти для створення контенту, підтримки синхронного і асинхронного форматів навчання на уроках англійської мови та зарубіжної літератури.
Keywords: навчання англійської мови та зарубіжної літератури; хмарні сервіси; мобільні застосунки; онлайн тести