Гендерна психологія : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності "Психологія" - Співак, Любов Миколаївна (БДПУ, 2026)
Метою викладання «Гендерної психології» є забезпечення загальної теоретичної та практичної підготовки здобувачів вищої освіти у галузі гендерної психології.
Keywords: гендер; стать; гендерна ідентичність; гендерні ролі; гендерні стереотипи