Фразові дієслова та ідіоми англійської мови : силабус вибіркової дисципліни для здобувачів ОПП "Середня освіта (Англійська мова та література)" на 2023-2024 н. р. - Салюк, Богдана Анатоліївна (БДПУ, 2023)
Метою курсу є вдосконалення знань фразових дієслів та ідіом англійської мови, які активно використовуються носіями мови, проте значення яких не завжди є очевидним, а тому ці лексико-граматичні структури вимагають окремої уваги і практики у процесі оволодіння англійською мовою.
Keywords: phrasal verbs; idioms; English language