Методика аналізу хорових творів : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, рівень вищої освіти другий (магістерський) - Григор'єва, Вікторія Вікторівна (БДПУ, 2024)
Мета навчальної дисципліни - оволодіння науково-теоретичними основами методики аналізу хорових творів як складової професійного розвитку майбутнього викладача закладів вищої освіти-музиканта; розширення тематики теоретичної та методичної підготовки магістра, зміст якої не охоплюється повністю рамками стандартних дисциплін; підготовка магістрів - фахівців-диригентів, хормейстерів до практичної роботи в якості викладачів спеціальних дисциплін у закладах вищої освіти І-ІV рівнів акредитації.
Keywords: хоровий твір; історико-стилістичний аналіз; літературно-художній аналіз; музично-теоретичний аналіз; вокально-хоровий аналі; виконавський аналіз