Професійні здатності дo застосування танцтерапії в соціальній сфері - Петровська, Катерина Володимирівна (Одеса : ФОП Бондаренко М. О., 2016)
У тезах розкрито питання застосування методу танцтерапії у професійній діяльності фахівця соціальної сфери. Визначені професійні компетенції та здатності, якими повинен оволодіти фахівець.
Professional abilities for applying dance therapy in social field
In the article the problem of dance therapy application in professional activity of a specialist of social field is covered. They determine professional competences and abilities that a specialist must have.
Keywords: танцтерапія; соціальна сфера; професійні компетентності; dance therapy; social sphere; professional competences