Особливості вживання текстоцентричних значень лексем добро і зло як похідних від основного і витворених на ґрунті певних контекстуальних обставин в українській прозі другої половини ХХ століття - Поплаухіна, Юлія Віленівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2020)
Текстроцентричні значення співвідносяться з лексицентричними як їх поширювальні і є зумовленими контекстуальним оточенням.
Keywords: текстроцентричні значення; лексицентричний; добро; зло; контекстуальні обставини; українська проза