Історія України : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік Освітня програма «Журналістика» - Золотар, Людмила Миколаївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2026)
Мета та предмет курсу: ознайомити з закономірностями історичного процесу, з новими підходами розуміння історичних подій та реалій в умовах мультикультурного середовища; актуалізації та систематизації історичних знань здобувачів з історії України; виховувати патріотичні почуття та повагу до історії та культури.
Силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік Освітня програма «Журналістика»
Keywords: історичний період; історичне джерело; культура; цивілізація; Галицько-Волинська держава; литовсько-польська доба; християнство