Еволюція мотиваційних стратегій у контексті сучасної професійної освіти в Україні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2024-10
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини
Анотація
Актуальність теми мотивації персоналу в контексті професійної та технологічної освіти в Україні зумовлена потребою у підвищенні ефективності навчальних процесів та розвитку кваліфікацій у швидко змінюваному технологічному середовищі. Успішна реалізація освітніх програм залежить від здатності навчальних закладів мотивувати як студентів, так і викладачів до досягнення високих результатів. Впровадження сучасних мотиваційних стратегій може сприяти формуванню відповідального мислення у майбутніх фахівців. Таким чином, дослідження даної теми є важливим кроком до удосконалення професійної освіти в Україні.
Опис
Ключові слова
мотивація персоналу, професійна та технологічна освіта в Україні, підвищення ефективності навчальних процесів, розвиток кваліфікацій, технологічне середовище
Бібліографічний опис
Вешневецька Д. Еволюція мотиваційних стратегій у контексті сучасної професійної освіти в Україні / Д. Вешневецька // Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: погляд у майбутнє : матер. Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (Умань, 10 жовтня 2024 р.) / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; за заг. ред. С. І. Ткачука ; [редкол.: Н. В. Дубова, Т. Н. Азізов, А. І. Терещук, О. С Мельник]. – Умань, 2024. – С. 63–65.