Зміст формування здоров’язберігаючої компетентності біологічного напряму майбутніх інженерів-технологів харчової галузі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Бердянський державний педагогічний університет
Анотація
У статті обґрунтовано та розроблено біологічний напрям змісту формування здоров’язберігаючої компетентності у майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Визначено групи оздоровчих добавок, що використовуються у виробництві оздоровчої продукції, їх властивості та вплив на організм споживачів.
Опис
Ключові слова
харчова галузь, оздоровчі продукти, інженер-технолог, доров’язберігаюча компетентность, біологічний напрям змісту
Бібліографічний опис
Благий О. С. Зміст формування здоров’язберігаючої компетентності біологічного напряму майбутніх інженерів-технологів харчової галузі / О. С. Благий // Наукові записки Бердянського державного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки : зб. наук. пр. – Бердянськ : БДПУ, 2017. – Вип. 2. – С. 168–176.
Зібрання